Menu

Groepsreizen

Guided wijn-spijs reizen

Met een groep een regio culinair gaan ontdekken is fantastisch. Je leert gelijkgestemden kennen die net als jij het beste eten en drinken dat een streek te bieden heeft willen beleven. Een aantal keer per jaar organiseren we reizen waarbij Marjolein, onze owner/founder, zelf mee gaat om er een feestje van te maken. En natuurlijk om de juiste achtergrondinformatie over wijnen en producten te geven en te zorgen dat je op tijd in het restaurant bent.

Divers aanbod aan culinaire groepsreizen voor ieder budget

Het zijn verschillende reizen met afwisselende reisduur en voor ieder budget. Bijvoorbeeld een ‘tour du une jour’ (dagtrip) naar Zeeland met een bezoek aan een oesterput en een proeverij op een wijndomein, of twee dagen druiven plukken aan de Mosel met diner en overnachting bij de boer op basis van eigen vervoer of drie dagen een super de luxe champagne-trip met overnachting in een kasteel en diner met de wijnmaker zijn uiteenlopende voorbeelden van reizen die we organiseren en begeleiden.

In verband met het Corona-virus zijn er op dit moment nog geen groepsreizen gepland. Zodra het weer verantwoord en veilig is om op reis te gaan en in (kleine) groepen samen te komen, vind je hier ons reisaanbod.

Je kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen, we sturen je dan alle ins en outs en als je enthousiast bent een offerte. Dit kan voor jou alleen zijn, met iemand samen of met een klein groepje. Wil je met je eigen groepje op reis? Dan maken we een voorstel op maat! We proberen de dynamiek in een groep altijd goed in balans te houden, zodat iedereen zich welkom voelt. Het is voor ons heel belangrijk, zo niet het allerbelangrijkst, om voor iedereen die aan onze reizen deelneemt een fantastische ervaring te verzorgen. Je welkom en veilig voelen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Weet je niet helemaal zeker of iets bij je past? Neem dan contact met ons op. Je mag ook een terugbelverzoek in het contactformulier zetten, dan bellen we je op een moment dat het jou goed uitkomt om kennis te maken en meer over de betreffende reis te vertellen.

Be our guest! We kijken er naar uit om je mee te nemen op onze culinaire avonturen.

In onze reisverhalen kun je vast inspiratie opdoen en uitkijken naar reizen die helemaal bij je passen. En natuurlijk ook ervaringen lezen van reizigers die je voorgingen!