Menu

Privéreizen

Culinaire reis op maat

Wanneer we op reis gaan dan begint er iets te kriebelen. Nieuwsgierigheid naar lokale producten, ingrediënten en wijnen die typisch zijn voor de regio of plek waar we naar toe gaan. Alles willen we proeven en beleven, de mensen achter die lokale producten leren kennen en van al dat heerlijks genieten. Zo proef je de heerlijkste dingen en leer je de mooiste plekken kennen, de echte parels waar toeristen niet snel komen.

What grows together goes together

Slapen in een kasteel en zelf truffels zoeken

We zijn gespecialiseerd in reizen naar de Champagne, Bourgogne en Piemonte. Denk aan slapen in een kasteel op de Avenue de Champagne, nadat je hebt gepicknickt in de wijngaarden, een rondleiding met proeverij hebt gehad door de eeuwenoude en kilometers lange wijnkelders om daarna in het kasteel te dineren samen met de wijnmaker. Uiteraard met een verschillend glas champagne bij iedere gang. Kun je daarna als een echte kasteelheer of dame zo je bed in rollen.

Of ga truffels zoeken en Barolo drinken in Piemonte. Onder begeleiding van een echte Trifolao ga je op zoek naar naar truffels in de bossen, daarna bezoek je een wijnhuis waar de heerlijkste Barolo’s gemaakt worden en ‘s avonds dineer je in een landhuis midden in de wijngaarden. Daar wordt een diner voor je gemaakt met de truffels die je die dag zelf gevonden hebt en dat diner geniet je met wijnen uit de streek. Het landhuis is meteen de plek waar je gaat overnachten en waar je vanuit het zwembad de wijngaarden kunt overzien.

Voor ieder budget een voorstel op maat

De reizen kunnen duren vanaf één dag tot een hele week, wat ons betreft is the sky the limit. Voor een op maat gemaakt reis geef je aan ons door wanneer je wil gaan, met hoe veel personen en wat jullie budget is. We maken reizen op maat voor hele kleine en hele grote budgetten, je kunt zelf met de auto op pad tot met een privévliegtuig praktisch in de wijngaarden landen. En iedere reis maken we even speciaal. Je ontvangt een reisvoorstel met prijsopgave en na je goedkeuring gaan we de reis voor je vastleggen. De reisvoorstellen zijn heel compleet, in de meeste gevallen hoef je ter plekke niets meer te betalen, tenzij je natuurlijk producten of iets anders wil kopen op de plekken die je bezoekt.

Reisinspiratie

Lees voor meer inspiratie ook zeker onze reisverhalen. We zijn dan wel gespecialiseerd in de Champagne, Bourgogne en Piemonte, maar ook in andere regio’s stellen we graag een reis voor je samen. Vaak doen we dat door advies te vragen aan onze bevriende wijnimporteurs in Nederland, die heel veel regio’s binnen en buiten Europa vertegenwoordigen. Via hen gaan we dan op zoek naar de mooiste wijnhuizen en vragen de wijnmakers welke restaurants en producenten in die regio we zeker moeten bezoeken. Geen verzoek is te gek, we kijken er zelfs al naar uit om een heerlijke reis voor je samen te mogen stellen!