Menu
Reisverhalen / Tour bij je Thuis

Tour Culinair bij je Thuis

De leukste manier om een streek culinair te ontdekken, gewoon in je eigen achtertuin!

Op 1 juli gaat de enige echte webshop van Tour Culinair online! Je bestelt er onze favoriete wijnen en delicatessen uit de Champagne, Bourgogne en Piemonte. In je pakket vind je drie flessen wijn en drie delicatessen, die onze favoriet van de streek zijn. In een filmpje begeleiden we de proeverij, als je dat leuk vindt tenminste. En anders ga je lekker op eigen houtje zitten borrelen, ontdekken en proeven of pauzeer je even als het te snel gaat.

Een wijn-spijs proeverij van de streek; Champagne, Bourgogne en Piemonte

Op dit moment zijn we druk bezig om van dit pakket een ultiem geniemoment voor jou te kunnen maken. We maken afspraken met lokale wijn- en delicatessenleveranciers die mooie en eerlijke producten kunnen leveren met een goed verhaal. Zo kun jij straks terwijl je in je eigen achtertuin zit helemaal het gevoel hebben alsof je aan de voet van de bergen in Piemonte zit met een goed glas Barolo en overheerlijk stukje Toma Piemontese kaas. En dat allemaal speciaal door ons voor jou samengesteld met behulp van lokale ondernemers. Krijg je toch een beetje het vakantiegevoel!

Wijn-spijs pakketten met streken

De wijnen komen vaak van producenten waar we goed contact mee hebben en die we ook echt bezoeken tijdens de reizen. Voor een proeverij of een rondleiding of een speciale ontmoeting met een wijnmaker. We maken filmpjes om de proeverijen te begeleiden en jullie te vertellen over de producten en de mensen achter die producten. We maken mooie foto’s om jullie een goed beeld te geven van de inhoud van de pakketten. En we bouwen zelf een webshop. Allemaal super leuke en nieuwe dingen voor ons! Jullie tips en feedback zijn enorm welkom en worden heel erg gewaardeerd.

Onder onze nieuwsbriefabonnee’s verloten we in de eerste week van juli een champagne-proeverijpakket en zij ontvangen volgende week een unieke kortingscode voor hun eerste bestelling. Schrijf je nu nog snel in om kans te maken op deze verwennerij!

1 Comment

  • Laura van den Berg
    25 juli 2020 at 13:20

    Afgelopen zondag een zeer goed verzorgde en smakelijke wijnproeverij gehad met 6 zeer verschillende en smakelijke wijnen met bijpassend spijs. Heel lekker, goed verzorgt en leuke info over de wijnen. Echte aanrader!!

    Reply

Leave a Reply